Puur Karakter Academy

maakt het onzichtbare zichtbaar

AGENDA- PUUR VOORUIT

puur vooruit 6Catwalk Empowerment Masterclass

 

 

 

 

 

Vanwege het grote succes, de enorme impact en bijzondere reacties op de catwalk empowerment trainingen van de afgelopen jaren, hebben we besloten dit jaar nog 3 masterclasses te organiseren.

Deze Masterclass zorgt voor een onvergetelijke en indrukwekkende doorleving. en is allesomvattend het zorgt voor een verrijking van zowel je persoonlijke als zakelijke leven.

 

Haal het beste uit jezelf en BOEK NU!

Wat houdt het in? Deze masterclass brengt je in beweging, leert je om angsten te overwinnen en deze te transformeren tot kracht. Het is een ware wake-up call! Alles draait om de presentatie van de beste versie van jezelf!

Tijdens de Masterclass leer je door middel van het lopen op de catwalk enorm veel! Zowel fysieke als mentale aspecten komen aan bod. Te denken aan:

* Hoe presenteer ik mezelf?

* Wat zijn de do’s en don’ts?

* Welke houding is belangrijk?

* Hoe kijk ik uit mijn ogen?

* Hoe ga ik om met het ‘all eyes on me’ effect?

* Wat is mijn kracht?

* En hoe laat ik deze tot uiting komen?

De catwalk leert je om je focus op je doel te houden en doorbreekt patronen. Zowel de zichtbare als onzichtbare. Het is een grensverleggende methode die je laat ervaren hoe groot jouw kracht is en wat je er allemaal mee kunt bereiken! Al met al een fantastische leerzame middag vol inspiratie, verbinding en niet te vergeten plezier!

“Your life is a Catwalk” MELD JE AAN EN KLIK OP DE FOTO VOOR JE TICKET.

puur vooruit 2

 …………………………………………………………………………………………………………………………….

puur vooruit 7Huiskamer Challenge Binnenstebuiten

Binnenstebuiten is een intensieve training, bestaande uit drie modules. Iedere module bestaat uit een tweedaagse training om je te helpen beperkende overtuigingen te veranderen in nieuwe mogelijkheden.

Daar ben je dan. Aanbeland op dat punt in je leven, waarop tijd voor jezelf nemen geen keuze maar een must is. Je wilt weten wie je werkelijk bent, wat je drijfveren zijn, wat het doel van jouw leven is en hoe je de juiste paden kunt bewandelen. Het moment waarop je jouw ware ik aan het licht brengt. Een spannende en intensieve fase, maar bovenal baanbrekend, verrijkend en verhelderend!

Ben jij klaar om jezelf binnenstebuiten te keren en een nieuwe versie van jezelf te worden?

Meld je dan aan voor de training BINNENSTEBUITEN!

Tijdens de trainingen transformeer je oude overtuigingen en patronen tot op celniveau! In iedere volwassene leeft een krachtbron en soms zijn we het contact daarmee even kwijt en voelen we ons verloren. Hoe mooi zou het zijn dat ook jij contact kunt maken met jouw uniek krachtbron?

Contact maken met wie je werkelijk bent stelt je in staat om vanuit je kracht onbevangen het leven te omarmen en te genieten van alles wat er om je heen gebeurt.

Tijdens deze training leer je onder andere:

* Contact te maken met jouw unieke krachtbron

* Oude overtuigen omzetten in liefde & kracht

* Hoe je innerlijke vrijheid kunt ervaren

* Herprogrammering van je onderbewustzijn

* Hoe je vanuit acceptie je binnenste naar buiten kunt brengen

In iedere module worden thema’s geïntroduceerd, behandeld en uitgediept.

* Module 1: Ontrafelen: za. 15 en zo.16 2017

* Module 2: Transformatie: za. 23 en zo. 24 september 2017

* Module 3: Uitvliegen: za. 11 en zo. 12 november 2017

*Let op: we raden aan om alle modules van de training te volgen, voor een maximaal resultaat. Module 1 is los te volgen. Module 2 en Module 3 kun je alleen volgen als je voorgaande module(s) ook hebt gevolgd.

Voor wie is deelname aan Binnenstebuiten uitermate geschikt? – Iedereen die ervoor wil kiezen om te leven in vrijheid en kracht, in het hier en nu. – De deelname is vanaf 18 jaar en de groepen bestaan uit maximaal 6 personen.

MELD JE AAN EN KLIK OP DE FOTO VOOR JE TICKET

puur vooruit 3

“The most important kind of freedom, is tobe what you really are.” – Jim Morrison

……………………………………………………………………………………………………………………………..

Masterclass -Diversiteit in de liefde

Liefde. Iedereen kent het, op zijn of haar manier. We geven het, verlangen het en streven het na. Het is universeel en één van de mooiste dingen in het leven! Het geeft je energie, maakt je blij, verbindt, biedt genegenheid, ontroert, fascineert en inspireert. Liefde is heel veelzijdig en kent vele verschijningsvormen en precies dat maakt het interessant. We raken er niet over uitgesproken!

Liefde heeft ook iets ongrijpbaars, we kunnen het niet aanraken, maar wel intensief beleven. Ondanks dat er veel gelijkenissen zijn, ervaren we liefde allemaal op onze eigen manier en in verschillende vormen.

Hoewel het soms lastig lijkt dat onze ervaringen van liefde verschillen, toch is dit van grote waarde! Diversiteit in de liefde is mooi en biedt veel mogelijkheden. We kunnen er als mens heel erg veel van opsteken. Zo leren we in onze relaties verschillen te overbruggen of accepteren, sluiten compromissen in situaties en leren we onszelf ook beter kennen.

Wil jij je laten inspireren door twee ervaringsdeskundige?Victoria & Mireille én zelf ook jouw visie en ervaring delen over diversiteit in de liefde?

Meld je dan aan voor deze interactieve inspiratiesessie!

Wat houdt het in? Tijdens de inspiratiesessie zullen Mireille en Victoria spreken over hun relatie, waar zij mee te maken hebben, hoe zij omgaan met de diversiteit in hun liefdesrelatie en geven zij tips vanuit eigen ervaring en kennis. Zij zullen tevens als gespreksleider fungeren tijdens het interactieve deel, waar we het met elkaar gaan hebben over:

* Wat is liefde?

* Op welke manier ervaar je het?

* Hoe geef je of ontvang je het?

* Hoe overbrug je verschillen in een relatie?

* Acceptatie in de liefde

* Liefdevolle communicatie

* Jezelf zijn en toch één

Kortom, een interactieve middag vol liefde, humor en verbintenis om elkaar te inspireren, te bekrachtigen en tot nieuwe inzichten te komen.

Voor wie is deelname aan Binnenstebuiten uitermate geschikt? – Iedereen die geïnteresseerd is in ‘hoe om te gaan met diversiteit in de liefde.’

MELD JE AAN EN KLIK OP DE FOTO VOOR JE TICKET

puur vooruit 4

 Victoria Monshouwer is een door liefde geïnspireerde en gedreven vrouw met een sterke positieve persoonlijkheid. Ze is creatief, oplossingsgericht, volhardend, communicatief zeer vaardig, goedhartig, hoog gevoelig, intuïtief sterk en heeft een groot empathisch vermogen. Haar werkwijze is mild en discreet, gebaseerd op ervaren/voelen, waarnemen, begripsvorming en praktiseren. Dit alles is gestuurd vanuit gevoel en door ervaringsleer gecreëerd inzicht. Ze heeft een goed ontwikkelde helicopterview en is een echte bruggenbouwer. Deze vaardigheden heeft zij als inwoner van het televisieprogramma Utopia 15 maanden lang uitermate intensief toegepast, waardoor zij de verbindende en stabiele factor werd binnen een dynamische omgeving. Balans is haar sleutelwoord. Ze is afgestudeerd Bachelor of Arts aan de Universiteit van Utrecht en heeft zich in haar schrijvende carrière veel gericht op creatieve uiting met therapeutische werking.

Liefde is… van en voor ons allemaal! Hoe dan ook!

……………………………………………………………………………………………………………………………..

Elke dag stromen er gedachten en ideeën door je hoofd. De ene wat concreter dan de andere. Het is van belang om aandacht te schenken aan de flowvan deze ideeën. Vraag jij je wel eens af waar ze vandaan komen en waarom je er zoveel hebt? Wat moet je ermee of beter gezegd, wat kun je er allemaal mee?

Ieder idee biedt een vruchtbare basis om iets moois uit te laten groeien. Deze kansen moet je dus niet laten schieten en met beide handen aangrijpen. Maar hoe doe je dat?

Deze brainstormsessie kan je hierbij helpen. Laat je inspireren door de gedachten en ideeën van anderen en wees zelf een inspiratie! Alles kan en niets is te gek!

Out of the box, into the wild!

Heb jij een positieve injectie nodig en/of wil jij jouw creativiteit en kennis delen met anderen?

Wat houdt het in?
Tijdens de brainstormsessie deel je met anderen waar je aan denkt. Wat zijn je gedachten en ideeën en wat wil je ermee doen. De Injectie heeft als doel een focusgroep te creëren met verschillende mensen met verschillende achtergronden die verlangen naar een klankbord in hun werk- of privéleven. Gewone mensen onder elkaar, met uitzonderlijke ideeën, die ervaringsdeskundige zijn van hun eigen levenspad.

De pijlers van de Focusgroep zijn:

- Out of the box denken en handelen

- Inspiratie

- Warme open sfeer

- Klankbord

- Diepgaande gesprekken

- Groei

- Oprechtheid

- Respect

- Grote gun-factor

- Intervisie

- Verbinding

- Vanuit het hart

De brainstormsessie vindt plaats onder begeleiding van Mireille en Victoria, die daarnaast ook hun eigen ideeën, kennis en ervaring delen.

Voor wie is deelname aan de Injectie uitermate geschikt?
- Iedereen die zichzelf en anderen graag inspireren!
-

MELD JE AAN EN KLIK OP DE FOTO VOOR JE TICKET

foto puur vooruit brainstormDe kracht van samen sterk, de verbinding, dat is waar de Injectie om draait!

………………………………………………………………………………………………………………………………